Laarzen voor dames is een van de schoenen die de meeste afwisseling biedt, er is altijd een model dat bij jouw stijl past. Bovendien is ze altijd in opkomst en staat ze op die lijst met schoenen die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben.

Tegenwoordig zijn er meer dan tien bootmodellen op de markt. Of het nu kort of lang is, met hakken of zonder hakken, alle laarzen dames zijn geweldig voor het samenstellen van looks in de winter en zelfs in de zomer, en om elke look een vleugje stijl te geven. Met deze verscheidenheid aan modellen wordt het moeilijk om te scheiden en aan te wijzen welke welke is. De meeste van hen mengen nog steeds, waardoor het moeilijker is om uit te vinden welke laars het beste bij je past. Een laars met lage hakken kan bijvoorbeeld kenmerken hebben van een biker- of chelsealaars. Op dezelfde manier dat een laars met lange hakken erg op een rijlaars kan lijken.

Daarom is het belangrijk om de kenmerken van elke laars te kennen en te weten hoe je ze kunt onderscheiden, zodat je de laarzen dames kunt vinden die het beste past bij jouw kledingstijl en ook bij jouw leven.

Hoe platte laarzen te dragen?

Laarzen zonder hakken zijn de meest praktische, die gemakkelijk in het dagelijks leven kunnen worden gebruikt en alle comfort bieden die een vrouw nodig heeft, zonder noodzakelijkerwijs de charme van de look te verliezen. De laars is die laars geïnspireerd op de schoen die soldaten tijdens oorlogen droegen. Het heeft meestal een medium schacht en het meest opvallende kenmerk is de schoenveter, onmisbaar in dit model dat leer als hoofdstof heeft.

Door de veters worden de laarzen dames uiteindelijk een wat grovere laars en daarom past hij bij vrouwen met persoonlijkheid. Hoe combineer je gevechtslaarzen, als je een modernere en minder zware look wilt creëren, gebruik deze dan met delicate stukken gemaakt van kant en met ruches. Het is ook geweldig met stukken in militaire stijl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *