Doordat er de hele dag allerlei informatie op je af komt, is het niet vreemd dat je zo nu en dan het één en ander moet noteren om het niet te vergeten. Je wilt er echter natuurlijk wel zeker van zijn dat je kiest voor kwaliteit. De boeken die je gebruikt om te noteren moeten wel bij jouw imago passen. Daarom kies je voor een agenda kopen bij Moleskine. Je bent er dan nog voor je het in handen hebt al zeker van dat je de best mogelijke kwaliteit krijgt. Het is wel zo fijn om dit op een goede manier te kunnen verzorgen dan.

Belangrijke punten beter onthouden
De agenda gebruik je bijvoorbeeld om grip te houden op je planning. Dat is echter natuurlijk lang niet het enige waar je op moet letten. Het is vooral zaak om ook alle punten die gedurende een dag voorbij komen goed te onthouden. Dat kan je op een gemakkelijke manier doen. Daarvoor hoef je eigenlijk alleen maar te zorgen voor een notitieboek leer. Daar kan je alles in kwijt en het ziet er ook nog eens gewoon mooi en goed uit. Eigenlijk is dit dus precies het soort notitieboek waar jij mee gezien wilt worden. Het draagt bij aan de professionele uitstraling die je voor jezelf zoekt.

Een mooie pen meenemen
Wanneer je een agenda en notitieboek met een mooie luxe uitstraling kiest, dan kan je daar natuurlijk niet met een reclamepen zaken in noteren. Je stapt dan naar de specialist om een mooie vulpen uit te kiezen. Er zijn veel merken op de markt dus er is altijd wel een pen te vinden die mooi aansluit op jouw imago. Het leuke daarvan is ook dat het eigenlijk zelden voorkomt dat je zo’n pen op een andere plek nog eens tegenkomt. Het is daarmee dus eigenlijk direct ook iets heel persoonlijks. Dit draagt ook bij aan de look die je voor jezelf hebt opgebouwd. Dat is belangrijk.

Schetsen gemakkelijker verzamelen
Naast notities heb je vaak ook ideeën van meer visuele vorm. Die kan je in het notitieboek proberen uit te werken. Dit is echter vaak niet zo’n groot succes. Beter is het om er een specifiek ander boek voor te gebruiken. Dat kan je bijvoorbeeld doen door ook een gebonden schetsboek te kiezen. Daarin kan je heel gemakkelijk schetsen maken. Dit is niet kinderachtig. Je kunt er juist hele goede ideeën door krijgen. Door ze te schetsen zitten ze dan gelijk goed in je hoofd. Op een later moment kan je ze dan helemaal uitwerken. Dat is dus zeker ook een belangrijk pluspunt van dit type boek.

Alles wat je nodig hebt
Met een agenda, notitieboek en schetsboek ben je al een heel eind op weg om alles bij je te dragen wat je nodig hebt. Wanneer je dan ook de juiste pennen en potloden bij je hebt, dan kan je er zeker van zijn dat je altijd alles bij je hebt om al je ideeën op een goede manier uit te werken. Het is wel zo fijn om alles zo gemakkelijk te kunnen verzorgen. Zeker wanneer je vol met ideeën zit zal je merken dat je er nu veel meer uit kunt halen. Dat is wel zo fijn. Alleen al daarom moet je ze dus aanschaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *