Moet je met enige regelmaat op pad voor je werk? Dan is het wel zo fijn als je een auto tot je beschikking hebt. Dat kan met zakelijk auto huren van Greenwheels. Met zakelijk auto huren heb je alle gemakken van een auto in de buurt, zonder dat je betaalt voor een auto die je niet gebruikt. De auto kan gebruikt worden door ZZP'ers, door startende ondernemers, door grote bedrijven en door particulieren. Wil je er zeker van zijn dat jouw medewerkers altijd een auto tot hun beschikking hebben? Neem dan eens contact op met Greenwheels over het zakelijk auto huren voor bedrijven.

Kies voor zakelijk auto huren en werk mee aan een beter milieu

Iedere auto heeft een flinke impact op het milieu. De uitlaatgassen alleen al maken de stad soms een plek waar je liever niet wilt zijn. Er is maar één oplossing: minder auto's in de stad. Het valt echter nog niet mee om dat voor elkaar te krijgen. Toch is Greenwheels al lekker op weg. Eén Greenwheels auto zzp kan tot wel 11 andere auto's vervangen! Dat levert dus een enorme besparing op voor het milieu. Ook een andere factor van Greenwheels draagt bij aan minder auto's in de stad.

Wees je bewust van iedere kilometer

Een auto huren bij Greenwheels is zo geregeld. Je reserveert de auto in de app en stapt in op de door jou gereserveerde tijd. Maar die kleine handeling van het moeten reserveren van de auto kan je al meer bewust maken van de noodzaak van het rijden in een auto. Zo vraag je je, iedere keer wanneer je zakelijk auto huren wilt, af of het écht nodig is om de auto te pakken. Kan je misschien toch op de fiets of met het openbaar vervoer? Ook is er bij Greenwheels de mogelijkheid om te gaan rijden in een elektrische auto. Dan heb je in ieder geval niet die nare uitlaatgassen!

Combineer Greenwheels met het openbaar vervoer

Je kunt zakelijk auto huren gemakkelijk combineren met reizen met het openbaar vervoer. Op ieder groot treinstation in Nederland staan Greenwheelsauto's tot je beschikking. Je kunt zelfs nog vanuit de trein de auto reserveren. Ga je weer op de weg terug? Dan parkeer je de auto op de aangegeven plek en stap je net zo gemakkelijk weer in de trein. Ideaal voor als je in een vreemde stad toch nog een stuk moet reizen en je dat liever niet met de tram, metro of bus doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *